The HydroElite Experience

Per Brandstedt ny CFO på Hydroware

Pressmeddelande 2023-01-20

Hydroware förstärker koncernledningen med Per Brandstedt som CFO. Per kommer senast från rollen som CFO på Atea Logistics i Växjö, där han har haft flera ledande positioner de senaste tio åren. Mellan december 2020 och maj 2022 satt Per även i Hydrowares styrelse.

Per har tidigare arbetat på Sandvik, Finnveden Powertrain samt Alstom och han kommer senast från rollen som CFO och platschef på Atea Logistics. Mellan december 2020 och maj 2022 var han även styrelseledamot i Hydrowares styrelse. Nu väljer Per att ansluta till Hydroware som CFO när företaget förstärker organisationen inför kommande tillväxt. Något han gör med stor entusiasm. 

Jag vet vilken spännande resa Hydroware har gjort fram tills nu och även vilken potential det finns framöver. Jag ser mycket fram emot att vara med och bidra till att uppnå Hydrowares framtida mål och vision.

Per Brandstedt

Hydrowares produkt HydroElite är en marknadsledande och uppskattad produkt inom modernisering av hydraulhissar och bolaget planerar att under 2023 lansera sin första produkt för linhissar. Bolagets vd Per Elgborn är övertygad om att det nya produktsegmentet kommer att driva på den internationella tillväxten ytterligare.

Vi ser att vi har en historiskt stark geografisk tillväxt som kommer att accelerera, mycket tack vare vårt nya produktsegment. Nu förstärker vi organisationen ytterligare med Per Brandstedt som blir ett viktigt tillskott i vårt lag för att verkställa vår affärsplan.

Per Elgborn, vd Hydroware

Per Brandstedt är en av de rekryteringar som Hydroware nyligen genomfört. Under januari tillträdde Styrbjörn Andrén i rollen som produkt- och utbildningschef för koncernen.


För frågor och mer information:
Per Elgborn, vd Hydroware
+46 (0) 472 – 451 01
per.elgborn@hydroware.se