The HydroElite Experience
Fastighetsägare pratar med hissinstallatör framför hiss

Fastighetsägare

En hiss ska vara en trygghet. Som fastighetsägare ska du känna dig lugn i att hissen fungerar och att den kommer fortsätta att fungera i framtiden. Den dagen något behöver åtgärdas ska du inte bli överraskad av dyra servicekostnader. En hydraulhiss från Hydroware är en ekonomiskt hållbar lösning som ger dig flexibilitet. 

Om fastigheten saknar hiss kan du installera en hiss och på så visa göra att fler kan bo kvar längre i sina lägenheter. Det går även att bygga till en våning och installera en hiss. Läs mer om möjligheten med påbyggnadsvåning här.

Två personer som pratar. En i truck och en som står bredvid. I ett lager

Hydroware har tillsammans med våra servicepartners genomfört flest moderniseringar av hydraulhiss i Norden under de senaste 20 åren. Vi har lösningar för modernisering och nyinstallation av hissar och samarbetar med både mindre fastighetsägare och stora internationella bolag. Lång erfarenhet och Sveriges största nätverk av servicepartners gör att du kan känna dig trygg i ditt val av hiss.

Oavsett om du vill installera en ny hiss eller om du vill modernisera din befintliga hiss, kan du sänka kostnaden för hissägandet med våra lösningar. Vi levererar ett öppet och modulärt system vilket gör att du inte binder dig till en leverantör utan istället kan hålla nere kostnader för service och reparation. Vi erbjuder även finansieringslösningar för att ge dig ett bekymmersfritt hissägande.

Efter en modernisering kan hissen normalt brukas i ytterligare 25–30 år. Därefter går det att modernisera den igen. En helt ny prispressad hiss med klenare stomme håller normalt inte kvaliteten lika länge, vilket leder till dyra och omfattande reparationer på sikt. Dessutom håller den nya hissen sällan för att moderniseras överhuvudtaget, vilket betyder att det blir dags för ännu ett fullt utbyte efter 20–25 år.

Barn vid klippa i solnedgång

Har du en hiss i huset ska du alltid modernisera och återanvända robusta och fungerande delar istället för att installera en ny hiss. Med en hissmodernisering från Hydroware ger du fastigheten en mer hållbar profil och miljöbelastningen blir ungefär hälften jämfört med att installera en ny hiss. Det gäller till exempel för hissar i bostadshus med upp till 6-7 våningar och köpcentra med 4-5 plan och upp till 250 000 resor per år. Med våra hissar kan du sänka din energiförbrukning med upp till 70% jämfört med traditionella hydrauliska hissar. Dessutom kan effektuttaget minskas med upp till två tredjedelar vilket resulterar i lägre abonnemangsavgifter – som ofta är den stora delen av hissens driftskostnad. 

Hydroware rådgivning

Tveka inte på att kontakta oss för att få mer information om våra produkter och tjänster.

Reservdelar inom 24 timmar.

Telefon

+46 (0) 472 45100

The HydroElite Experience

Som partner till Hydroware tar du del av ett partnerskap där vi gör allt för att leverera en hög servicegrad och support. Vi kallar detta för The HydroElite Experience. Se filmen om The HydroElite Experience nedan.

Framgångssaga: Ur en fastighetsägares perspektiv

Modernisering av hissarna en succé

”Reparationskostnaderna på våra gamla hissar sköt i höjden och det var ofta svårt att få tag på reservdelar. Då beslutade vi oss för att modernisera hissarna för att det var billigare och mer miljövänligt.

Vi behöll gejder och hisskorgar men bytte ut driv- och styrsystem, dörrar och paneler”, berättar Gösta Fridh, vice ordförande i bostadsrättsföreningen Ruuth 50 i Helsingborg.

”Det har blivit ljust, fräscht, mer handikappvänligt och vi sparar cirka 35.000 kr per år i minskade energi- och effektkostnader. Nu går hissarna felfritt och de boende tycker det är en succé”, säger en nöjd Inger Tunström, ordförande.