The HydroElite Experience

Lasthiss

En lasthiss är en hiss som är anpassad för tuff miljö med stort fokus på tillgänglighet. Hydroware har ett anpassat program för att leverera kompletta lasthissar. Vi tillhandahåller alla delar för hissen för att göra processen enkel för hissägaren.

FORTIS CARGO är vårt lasthissprogram. Materialval och design är anpassade för att klara tuff miljö och säkerställa högsta möjliga tillgänglighet.

För dimensioner, mått och mer information om FORIS CARGO kan du ladda ner broschyren.

Dokument

Dimensioner och mått för FORTIS finns att ta del av i broschyren här.

FORTIS CARGO

Med vår egen designavdelning är vi flexibla och kan kundanpassa en lösning för varje enskilt fall. Det gör det även möjligt för oss att hantera och leverera effektiva, användarvänliga och hållbara lasthissar anpassade för vilket lager eller industriellt projekt som helst.

FORTIS CARGO finns både som 1:1 och 2:1 och kan utrustas både med enstegs- och flerstegscylindrar samt är redo att installeras i såväl nya som befintliga byggnader. Korginredning, material och färgval samt dimensioner kan alla kundanpassas för att uppfylla era krav och önskemål. Integreringen av korg och bärram möjliggör en perfekt stabilitet för ändamålet.

Kontakta oss eller ladda ner broschyren för mer information om FORITS CARGO.

Standarddesign

Golv – Durkplåt rostfritt stål AISI304
Väggar – Rostfritt stål AISI304 eller målade väggar
Avbärarlister – I utvalt material
LED belysning

Hydroware försäljning

Tveka inte på att kontakta vår säljavdelning för att få mer information om våra produkter och tjänster.

Reservdelar inom 24 timmar.

Telefon

+46 (0) 472 45100