The HydroElite Experience

Verktyg

Här finns dina verktyg för självhjälp, felsökning, dokumentation, beräkning och IoT. Klicka på det verktyg som du önskar använda eller ladda ner. Kontakta oss för frågor.

animerat mätinstrument

Självhjälp
HydroApp

HydroApp är vårt verktyg för självhjälp. HydroApp är bland annat ett felsökningsverktyg som ger dig förslag på åtgärder beroende på vilken felkod du söker efter. Du hittar även elscheman och tekniska manualer för hissar i appen.

För instruktion om installation i smartphone, klicka här.

animerat dokument

Teknisk dokumentation
WebRel

I WebRel finns handlingar för dina anläggningar: elscheman, tabeller, ritningar, certifikat samt teknisk dokumentation. För att ha tillgång till WebRel behöver du ett login.  

Detta erhåller du av oss för dina anläggningar. Kontakta oss om du har frågor om access.

animerad jordglob

IoT
HydroCloud

Med HydroCloud får du tydligt och enkelt en överblick över alla dina hissar. Klickar du in på en specifik enhet finns det detaljerad och fullständig information. Tillgängligt från var som helst, när som helst.

animerad miniräknare

Beräkning
HydCalc

HydCalc är ett beräkningsverktyg som du kan använda för att enkelt räkna ut och dimensionera vilken HydroElite som passar dig bäst. Fyll i uppgifterna i beräkningsverktyget för att få ett förslag.

animerat dokument med penna

COS: Offert och orderformulär

COS: Offert och orderformulär kan du ladda ner och öppna för att fylla i uppgifter för att beställa eller få en offert från oss. När du har fyllt i COS kan du skicka filen till någon av våra säljare. Behöver du hjälp kan du kontakta vår säljavdelning. Blåa fält måste vara korrekt ifyllda för att få en offert. Övriga fält fylls i då informationen finns tillgänglig eller om du gör en beställning.

Verktyg för HydroElite V4

HydroElite 3G-1 (V4) är föregångaren till vår nuvarande HydroElite. För mjukvara som gäller för HydroElite 3G-1 (V4) kan du följa länkarna nedan.

HydroElite
Flash

Ladda ner mjukvaran för att föra över uppdaterade programfiler. Anslut med kabel (seriell) till HydroEliten.

HydroElite
Graph

Ett analysverktyg för hissens reskurvor i HydroElite V4. Ladda ner och anslut med en kabel (seriell) till HydroEliten.

HydroElite
GUI

GUI är en simulator I PC-miljö för menyhantering. Ett verktyg för att träna på att navigera runt i menyerna.

Hydroware Support

Kontakta vårt supportteam för snabb, smidig och personlig hjälp med installation och drift av våra produkter. Vi har applikationer för felsökning, dokumentation, parameterjusteringar mm.

Reservdelar inom 24 timmar.