The HydroElite Experience

Hissföretag

Modernisering snabbt och enkelt

Välkommen att samarbeta med oss och bli en av del av det vinnande teamet som levererar flest hissmoderniseringar av hydraulhiss i Norden.

Hjälp från start till mål från vår serviceinriktade och professionella organisation gör att du har stöd under hela resan för att göra ett så bra jobb som möjligt för dina kunder.

Här hittar du våra tekniska verktyg!

Framgångsfaktorer

Hydroware har en unik produkt med egenskaper som gör att installationen kan genomföras snabbt och enkelt. Med snabba och träffsäkra leveranser kan våra partners lita på att få sina produkter i tid. Vi producerar och skickar vanligtvis våra produkter inom 5 veckor och erbjuder 10 dagars expressleverans.

Reservdelar skickas inom 24 timmar.

Dokument

Framgångssaga

6 dagars leverans

Tre veckor innan jul fick Morgan Nilsson, Back Office chef på Hydroware, ett samtal om en leverans av en HydroElite till Storbritannien. Hissföretaget behövde få hissen levererad innan julledigheten. Tomten har Rudolf som drar släden men på Hydroware finns Jack Rudolf på packningen som ser till att alla paket kommer i väg korrekt. Sex dagar efter att ordern mottogs vinkade Jack och Morgan i väg hissen för slutleverans.

Det är många som blir förvånade över att vi kan producera, fabrikstesta och leverera våra hissar på så kort tid, säger Morgan Nilsson. Vi har svårslagna leveranstider som vi håller året runt. Det är inga undantag under julen men det är ju extra roligt att få leverera paket till jul.


Med 5 veckors standardleverans och 10 dagars expressleverans kan Hydrowares partners beställa sina hissar in i december och ändå få sina paket levererade innan jul. Det är inget julmirakel bakom de snabba leveranserna utan det är business as usual på Hydroware.

Hydroware försäljning

Tveka inte på att kontakta vår säljavdelning för att få mer information om våra produkter och tjänster.

Reservdelar inom 24 timmar.

Telefon

+46 (0) 472 45100