The HydroElite Experience

Ny hiss

I hus som saknar hiss, vid nybyggnation eller vid påbyggnad av ett befintligt hus kan det vara aktuellt med en ny hiss. Det kan till exempel gälla ett hus med bostadsrätter där en hiss behöver installeras i ett befintligt trapphus eller i en industrifastighet där ett hissbehov har uppstått. Ibland kan det ursprungliga ändamålet med hissen ha förändrats över tid. I alla dessa fall är det aktuellt att köpa och installera en komplett ny hiss.

Komplett ny hiss från Hydroware

Om det är dags att köpa en ny hiss finns det flera anledningar att välja en hiss från Hydroware. Vi erbjuder skräddarsydda och flexibla lösningar som passar allt ifrån villor och bostadsrättsföreningar till tunga lasthissar.

Vårt utbud av hissar erbjuder platsbesparande, tysta och flexibla lösningar baserade på egenutvecklad design med imponerande kapacitet. Med vår gedigna historia och marknadsledande position inom hydraulhissar erbjuder vi de bästa lösningarna hydraulhissar i de fall hydraulhiss är bästa lösningen, t.ex. hissar ämnade för tung last, fastigheter upp till 6-7 våningar och befintliga fastigheter där det uppstått ett hissbehov. Hydroware erbjuder även moderna och effektiva lösningar för linhissar. Vi levererar alla delar till nya hissar för att säkerställa att köparen endast behöver ha kontakt med en leverantör.

Vid installation av en ny hiss från Hydroware får hissägaren valmöjlighet och flexibilitet. Hydrowares hissar bygger på ett öppet och modulärt system till skillnad från många andra större hisstillverkare. Det öppna systemet gör att komponenter kan bytas ut för att förlänga hissens livslängd och hålla nere priset för hissens underhåll. Fullt fungerande delar och hissens stomme behöver aldrig bytas ut. På så sätt tvingas inte ägaren av hissen till att köpa en helt ny hiss igen redan efter 20-25 år.

Allt från en leverantör

Hydroware levererar alla delar till hissen. Fördelen med att köpa alla komponenterna till hissen från en och samma leverantör är att det blir enklare med service, reservdelar, administration, garantier och eventuella reklamationer.

Snabb hissinstallation

En ny hiss från oss går snabbt att installera. I många fall behöver boende flytta ut ur fastigheten under tiden som en ny hiss installeras. För att hålla nere installationstiden är alla Hydrowares hissar förmonterade och funktionstestade. Hissens konstruktion i kombination med att den är förtestad i vår fabrik gör att hissen snabbt kan installeras och tas i bruk.

Hus med hiss: Modernisera

Finns det redan en hiss i fastigheten är modernisering alltid det bästa alternativet. Priset för hissinstallationen minskar vanligtvis med över 50 % jämfört med att köpa en helt ny hiss. Med modernisering kortas stilleståndstiden för hissen ner med flera veckor. Läs mer om modernisering av hissar här.

En hiss ska ha samma livslängd som fastigheten

Vilket är ditt hissperspektiv?

Välj hissperspektiv nedan för att hitta korrekt information, verktyg eller dokument för dig.
Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor.

Hydroware försäljning

Tveka inte på att kontakta vår säljavdelning för att få mer information om våra produkter och tjänster.

Reservdelar inom 24 timmar.

Telefon

+46 (0) 472 45100