The HydroElite Experience

Karriär

We build together

På Hydroware tror vi på teamwork, respekt och eget ansvar. We build together. Vill du bli en del av oss är du välkommen att se om vi har en tjänst som skulle passa dig.

Ett värdegrundsdrivet företag

Hos oss blir du en del av ett bolag där vi värnar om den anställde. På Hydroware är det många som får möjligheten att utvecklas genom att testa på nya tjänster i bolaget. Vi vill att du trivs och känner dig motiverad i ditt arbete.

Världen är i ständig förändring och vi räds inte förändring, vi omfamnar den. Bli en del av ett bolag som ligger i framkant av utvecklingen inom hissindustrin.

We build together

På Hydroware bygger vi tillsammans för en cirkulär framtid. Vår framgång är beroende av varje enskild medarbetares insatser, unika egenskaper och kompetens. Våra partners känner att vi brinner för service, att hålla det vi lovar och att alltid letar efter lösningar. Med stort engagemang för varandra och för våra partners möter vi framtiden tillsammans. We build together.    

Hos oss ska alla känna att de får utrymme att växa och att deras insatser är viktiga. Vi vet att vi är där vi är idag tack vare våra medarbetare och det är också våra medarbetare som kommer att ta oss dit vi vill i framtiden.

Här ska alla känna att de bidrar och känna sig sedda. Vi vet att det vi gör allra bäst, det gör vi tillsammans.

Annie Alm, HR-chef
Annie Alm - Human Resource

Är du vår nya talang?

Oavsett om du är intresserad av praktik, trainee eller en tjänst hos oss är du alltid välkommen att skicka in din ansökan eller intresseanmälan.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi svarar gärna på dina frågor rörande karriär och anställning.

Välkommen till Hydroware!

Annie Alm
HR-chef
+46 472 – 451 77
annie.alm@hydroware.se

Vi på Hydroware

Hydroware har över 170 anställda runtom i världen. Alla är olika men alla är lika viktiga. Oavsett roll, bakgrund och person vill vi att du ska trivas hos oss. Så här säger några av våra medarbetare om varandra och om Hydroware.

Montage-hydraulpump

Oliver Askander

Oliver arbetar som konstruktör i produktionen. Oliver möter alla med ett leende och positiv energi. Om du springer på Oliver i produktionen arbetar han förmodligen på en tank till en HydroElite med antingen en hammare, skiftnyckel eller ett borr i sina händer. Hans kollegor uppskattar hans hjälpfulla sätt. Oavsett vilka hinder Oliver stöter på, hittar han alltid en lösning.

Det är roligt att få arbeta i ett så bra lag. Mina uppgifter är intressanta och det dyker ständigt upp nya utmaningar att lösa.

Oliver Askander, Hydroware

Linda Carlsson

Linda arbetar på styrnod i produktionen. Alltid positiv och fokuserad står hon redo att hjälpa sina kollegor när de behöver assistans. Linda sprider positiv energi och gillar att skratta med sin familj och sina kollegor.

Jag gillar processen med att skapa något med mina egna händer. Jag uppskattar alla mina kollegor som alltid finns där för mig.

Linda Carlsson, Hydroware