The HydroElite Experience

The HydroElite Experience

The HydroElite Experience är ett koncept som vi på Hydroware alltid har jobbat utifrån. Vi ser oss inte enbart som en produktleverantör, utan även en partner som finns med dig genom hela hissens livslängd. Med The HydroElite Experience erbjuder vi flerspråkigt stöd genom hela processen och vi har kompetent personal tillgänglig i alla led för dig som kund.

Frågar man oss på Hydroware så köper man inte bara en produkt – man köper även en långsiktigt hållbar hisslösning som förbättrar livskvalitén och gör vardagen lite enklare.

Kundbehov

Ibland kan det vara svårt att veta hur man ska gå till väga och vad som är den bästa lösningen. Äldre hissar som behöver uppgraderas behöver inte betyda höga investeringskostnader, långa stilleståndstider och i längden dyra serviceavtal. Oavsett ifall det gäller modernisering eller nya hissar finns vi här för att hjälpa er med att ta fram den bästa lösningen.

Uppmätning

Vi har tagit fram underlag och hjälpverktyg som underlättar för dig som kund att göra uppmätningar på ett enkelt och effektivt sätt. Som partner finns vi med dig och svarar på eventuella frågor som dyker upp under vägen. Vår målsättning är att vi tillsammans får rätt förutsättningar för ett bra genomfört projekt!

Offert

Med hjälp av våra verktyg och mallar kan ni själva, eller tillsammans med oss, enkelt delge hissens specifika data som behövs för att få fram en offert till projektet. Tack vare vår långa erfarenhet inom hydraulhissar och våra effektiva processer kan vi bereda en komplett offert inom 24 timmar.

Order

Tack vare att vi har utvecklat en komplett produkt för modernisering med driv- och styrsystem kan vi tillhandahålla korta ledtider. Normalt sett producerar vi en HydroElite inom 4 veckor, men vi kan även leverera på express inom 1-2 veckor. För oss är det viktigt att kunna vara flexibla, och vi kan därför hantera mindre förändringar på ordern utan att det ska behöva påverka leveranstiderna.

Installation

En annan fördel med vårt kombinerade driv- och styrsystem HydroElite är att det reducerar installationstiderna rejält. Alla våra produkter är förkopplade och fabrikstestade innan leverans.
Detta i kombination med den effektiva driftsättningen och vår vägledande support innebär de kortaste installations- och stilleståndstiderna som går att få i branschen.

Generöst supportpaket

I vårt generösa supportpaket erbjuder vi flerspråkig teknisk support för både driv- och styrsystem med möjlighet till supporthjälp på plats vid behov. Vid behov av reservdelar är de hos er inom 24 timmar. För att ni ska lära känna våra produkter bättre kan vi också erbjuda utbildning inom beredning, installation, felsökning och service.

För oss är ingenting omöjligt, och det står vi för. Vi har en lång erfarenhet av att lösa projekt som andra normalt sett tackar nej till. Vi ger oss aldrig förrän ni är helt nöjda.

Framgångssaga

Hydrowares system är genomtänk

”För mig som hissmontör är det enkelt att jobba med Hydrowares system. Allt kommer packat och klart för montering. Det är bara att riva ut de gamla delar som ska bytas ut och installera de nya. Det blir korta montagetider.”

”Hydrowares system är genomtänkt och lätt att installera och starta upp. Konkurrerande system kräver stor erfarenhet för att sätta igång.”

”En annan viktig sak för oss montörer är supporten. Vi kan bara säga att den är mycket bra och utan konkurrens. Vi behövde byta ut en del vid ett montage i Kristianstad och då tog någon bilen direkt hos Hydroware och körde ner delen till oss. På en dryg timme var problemet löst.”

”Det finns en anledning till att Hydroware har vuxit och det är att de har det bästa hydrauliska systemet på marknaden.”

Bosse Wallman och Ingolf Svensson, hissmontörer, ger sina synpunkter på monteringen av driv- och styrsystemet från Hydroware.