The HydroElite Experience

Hisservice

Hydroware har Sveriges största partnernätverk av företag som utför hisservice. Vi har ett upparbetat samarbete med våra partnerföretag där vi bistår med fälttekniker och support. Med över 20 års expertis och tillsammans med våra servicepartners är vi en av de aktörer som genomfört flest hissmoderniseringar i Norden.

Hisservice till låg kostnad

Hydroware arbetar för att sänka kostnaden för hisservice. Detta är en av anledningarna till att våra produkter är designade för att innehålla så få rörliga mekaniska delar som möjligt. För att underlätta service och modernisering av hissar bygger vi våra produkter på öppna och modulära system. Modulariteten gör att enskilda komponenter enkelt kan bytas ut vilket kan förhindra ett komplett utbyte av hissen efter 25 års bruk. Med våra produkter blir hissägare inte låsta till en leverantör eller ett serviceföretag och det gör att priset för hisservice kan hållas nere.

Behövs support eller hisservice är du välkommen att kontakta oss för vägledning.

Hydroware Support

Kontakta vårt supportteam för snabb, smidig och personlig hjälp med installation och drift av våra produkter.

Våra fälttekniker kan hjälpa till med service på plats. Vi har applikationer för felsökning, dokumentation, parameterjusteringar mm.

Reservdelar inom 24 timmar.