The HydroElite Experience

Martin Ejermark senaste nyförvärvet till Hydroware

Pressmeddelande

Martin Ejermark kommer under våren att tillträda som Head of Operations på Hydroware i Alvesta när bolaget kraftsamlar för kommande expansion. Martin är det tredje profilstarka namnet som under kort tid kommer att tillträda en ledande position i bolaget.

Martin kommer att ansluta till Hydroware från Anebyhusgruppen där han idag arbetar som COO. Utöver Anebyhusgruppen har Martin de senaste 20 åren arbetat som bland annat inköpschef på Södra och produktansvarig på Visma i Växjö. Nu ser han fram emot att få kombinera sina erfarenheter i rollen som Head of Operations på Alvestabolaget.

Det är riktigt spännande att få komma in i detta läge. Jag ser fram emot att kunna bidra med de erfarenheter jag erhållit genom åren när Hydroware nu ska växla upp och expandera ytterligare. 

Martin Ejermark

Produktionen av HydroElite, Hydrowares marknadsledande produkt för modernisering av hydraulhissar, sker ifrån huvudkontoret i Alvesta där Martin även kommer att utgå från. Då bolaget under året kommer att lansera TractionElite, sin första produkt inom linhissegmentet, ser bolagets vd Per Elgborn att Martin kommer att fylla en viktig funktion.

I och med att Martin nu valt att ansluta till Hydroware har vi ytterligare en pusselbit på plats för att framgångsrikt lansera vår TractionElite. Vi har haft nöjet att på kort tid få meddela tillskottet av tre nya nyckelspelare för Hydroware och jag känner att vi har skaffat oss goda förutsättningar för att förverkliga den affärsplan som vi lagt för kommande år.

Per Elgborn, vd Hydroware

Nyligen meddelade Hydroware att Per Brandstedt kommer att tillträda som CFO under året och Styrbjörn Andrén påbörjade rollen som produkt- och utbildningschef på Hydroware i januari.


För frågor och mer information:

Per Elgborn, vd Hydroware
+46 (0) 472 – 451 01
per.elgborn@hydroware.se