The HydroElite Experience

Hydroware AB får utmärkelsen Superföretag av Dun & Bradstreet

image received via email

Pressmeddelande 2021-11-25

Som ett av totalt 630 företag i Sverige har Hydroware i Alvesta utnämnts till Superföretag 2021 av Dun & Bradstreet. Utmärkelsen ges till företag som framgångsrikt visat på stabilitet och långsiktighet i sina affärer samtidigt som både omsättning och vinst ska ha ökat. Samtliga kriterier ska ha varit uppfyllda under minst fyra år.

Det är för sjuttonde året i rad som Dun & Bradstreet utser Sveriges Superföretag. Årets lista präglas av Coronapandemin och det är 11 % färre företag på listan i jämförelse med föregående år. I Kronoberg är det totalt 15 företag som kvalificerar sig in på listan.

“Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet. Att kunna se strukturer och lyfta fram trender hjälper enskilda företag att tydligare styra och se resultat av sina satsningar”, säger Per Weidenman, analytiker på Dun & Bradstreet.

Hydroware utvecklar och tillverkar driv- och styrsystem för hydrauliska hissar. Bolaget har i över 20 år arbetat med att förflytta branschen mot ett cirkulärt ekosystem genom att bevara hissars materiella och ekonomiska värden över en mycket lång användningstid.

“Vi är stolta över att bli utsedda till ett av Sveriges Superföretag 2021”, säger vd Per Elgborn. “Det är ett lagarbete i hela organisationen, tillsammans med alla våra kunder och samarbetspartners, som har gjort detta möjligt”.

Mer information och hela listan går att läsa här: Årets superföretag 2021 – Dun & Bradstreet (dnb.com)

For further information or in case of questions please contact:

Per Elgborn, vd Hydroware ABFabriksgatan 13, 342 32 AlvestaPhone: +46 472 45101 E-Mail: per.elgborn@hydroware.se